19 авг. 2007 г., 00:44

Копнеж за още 

  Поэзия
619 0 1
Ще мина на пръсти край изгрева,
защото морето е бурно,
а слънцето помни капризите
на толкоз подобни вълнувания,
че може напук да се върне
назад във полите на нощното
и лятото в миг да превърне -
мигът на копнежа за още...

© Ирина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??