19.08.2007 г., 0:44 ч.

Копнеж за още 

  Поезия
684 0 1
Ще мина на пръсти край изгрева,
защото морето е бурно,
а слънцето помни капризите
на толкоз подобни вълнувания,
че може напук да се върне
назад във полите на нощното
и лятото в миг да превърне -
мигът на копнежа за още...

© Ирина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??