Aug 19, 2007, 12:44 AM

Копнеж за още 

  Poetry
618 0 1
Ще мина на пръсти край изгрева,
защото морето е бурно,
а слънцето помни капризите
на толкоз подобни вълнувания,
че може напук да се върне
назад във полите на нощното
и лятото в миг да превърне -
мигът на копнежа за още...

© Ирина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??