24 июн. 2009 г., 13:05

Копнежи и бодежи 1 

  Поэзия » Эротическая
886 0 16

ЛюбоФ N-ска

склЕротични строфи

 

 

МЪГЛЯВО ЛЯВО, раздробено дясно -
кого и за какво да избера?
Че твърда политика трябва - ясно!
О, чувствам го по моите бедра.

 

И само те ли, цялото ми тяло
обхванато е от партийна страст.
Ще бъда, както ми се е прищяло -
облечена ли, гола ли - във власт!

 

И все едно сама или в комбина -
поемам вече твърд партиен курс!
Ще бъда Бългаската Чичолина -
ще вляза в парламента дибидюс.

 

* * *

ДА СМЕНЯМ тоалети може,
но друг жадувам занаят:
да сменям кожи, кожи, кожи
сред лукса на Евксиноград.

 

Изтегната в шезлонг на плажа -
червена, синя... - да блестя!
Ах, как ще сменям камуфлажа
безспир - лета, лета, лета.

 

В десен какъв ли не, но модна
и винаги ще съм, о, с тен!
Пастирка да съм, ах, народна
жадувам - дайте ми остен!

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??