23 нояб. 2008 г., 01:37

Копнежност... 

  Поэзия » Другая
689 0 2
 

Копнежност...

 

 

Мечтая  моя път копнежен

при теб, очакваща, да спре

в очите искрен, в сърцето нежен,

готов душата ти да разбере.

И плаче ли, без лек да я спаси

в душата твоя, желанието мое

в стремеж спонтанен потърси,

с копнежност нощна ти ме спри

и безпризорно скитащите думи

в нестоплените хладни нощи

на мене само ти ги посвети.

Сюжетите, най-приказните,

несподелени от моите очи,

със полед плах да не крадеш.

Вземи от пламъка духовен,

от сърце преляло топлина,

от молитвата  копнежност,  

от песен  недопята - любовта.

 

 

 

 

ЕТ МАЧИБО  -  2008 г

© ЕТ МАЧИБО ЕДИНАКА Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??