11 мар. 2008 г., 20:10

Копнение 

  Поэзия » Любовная
812 0 24

Аз съм скитникът тъжен, блуждаещ в студа,

дай ми шанс, със любов приюти ме...

Обещавам ти, срещна ли рай след смъртта,

ще го кръстя на твоето име!...

 

 

 

И небето ще кръстя на чудните дни,

през които ще бъдем щастливи...

А не стигнат ли всичките ярки звезди,

ще кръщавам вълните пенливи...

 

 

Ще кръщавам и пясъка, там, на брега

и по морското дъно просторно...

Ах, дали ще ми стигне на мен вечността,

да те любя със страст неуморно?...

 

© АГОП КАСПАРЯН Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??