12 июл. 2015 г., 11:31

Копнение 

  Поэзия » Любовная
337 0 0

Тя има чуден глас -

за него копнея аз.

Нежен ангел в светлина ярка

в спомените ми се мярка.

 

И това е тя - дете,

и като гледам синьото небе -

за невинността и се сещам

и неземен блян усещам.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??