12.07.2015 г., 11:31 ч.

Копнение 

  Поезия » Любовна
338 0 0

Тя има чуден глас -

за него копнея аз.

Нежен ангел в светлина ярка

в спомените ми се мярка.

 

И това е тя - дете,

и като гледам синьото небе -

за невинността и се сещам

и неземен блян усещам.

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??