11 июн. 2006 г., 01:07

Копнея те! 

  Поэзия
1062 0 11
Копнея те! Без дъх оставам
при мисълта за теб забравям
всяка болка, всяка рана.
Откривам те навсякъде край мен.
Очите си затварям и те виждам,
как идеш всеки ден при мен.
 
Ти истински си - не измислен.
Гласът ти топъл и звънлив
говори ми за мигове от светлини,
които трябва да преминем.
Усещам дланите ти да ме галят
и устните по мен да ме обичат...
Стопявам се превърната в дихание,
което се издига във сияние.
Превръщаш ме във светлина
ефирна, нежна и красива.
Копнея те със тяло и душа,
която от любовта ти е щастлива!





© Евгения Тодорова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??