19 мар. 2005 г., 13:58

Копнея за теб 

  Поэзия
2421 0 3
Където и да си,
някъде накрай света,
умолявам те да се върнеш,
да си дойдеш у дома.

Стоя тук и чакам,
мълча и гледам небето.
Знам, че ще се върнеш,
това ми шепне сърцето.

Липсват ми твоите милувки,
без тях не съм щастлива,
копнея за твоите целувки,
само те ми дават сила

© Силвия Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??