Mar 19, 2005, 1:58 PM

Копнея за теб 

  Poetry
2405 0 3
Където и да си,
някъде накрай света,
умолявам те да се върнеш,
да си дойдеш у дома.

Стоя тук и чакам,
мълча и гледам небето.
Знам, че ще се върнеш,
това ми шепне сърцето.

Липсват ми твоите милувки,
без тях не съм щастлива,
копнея за твоите целувки,
само те ми дават сила

© Силвия Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??