18 янв. 2009 г., 09:32

Копринено разочарование 

  Поэзия » Любовная
654 0 2

                         

Копринено разочарование



Дори най-нежната коприна
не ще обвие тез сърца,
в очите пари кат коприва
горчива, истинска сълза.


Дори стрели на херувими
не ще пробият тез сърца
и две съдби недоближими
сами ще бродят по света.


Дори и лебедова песен
не ще да трогне тез Съдби,
обвит във бурени и плесен
суетният Живот върви…


3:15

01.03.1996

 


 




© Манол Манолов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??