Копринено разочарование
Дори най-нежната коприна
не ще обвие тез сърца,
в очите пари кат коприва
горчива, истинска сълза.
Дори стрели на херувими
не ще пробият тез сърца
и две съдби недоближими
сами ще бродят по света.
Дори и лебедова песен
не ще да трогне тез Съдби,
обвит във бурени и плесен
суетният Живот върви…
3:15
01.03.1996
© Манол Манолов Всички права запазени
Хареса ми!