30 июн. 2011 г., 10:52

Корабен Свят 

  Поэзия
408 0 6

 

Корабен Свят

 

Добро утро, Ден!

Благодаря ти, че Светът е в сърцето ми...

Съхранен.

Благодаря ти, че виждам лицето ти;

че има звезди във фонтаните

и пръски рисуват с вятъра бели морета...

 

Добро утро, Ден...

Усмихни корабчето! То е в мойто пристанище.

Без спусната котва.

Отвързано.

Чака надежда за своето Утре...

Изпрати му вятъра, Ден...

да помилва душата му,

да изправи платната му...

Аз имам надежда.

За мен - Светът е пристанище.

 

 

 

© Надежда Маринова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??