4 июн. 2016 г., 23:47

Корабът на любовта 2 

  Поэзия » Любовная
279 0 0

Корабът носи се в океана,

където чакат го беди

и мощта на урагана,

а не беше тъй преди.

 

И буря вън бушува,

кога ти - русалка, си далек

и душа по теб тъгува,

че без теб измина век.

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??