Jun 4, 2016, 11:47 PM

Корабът на любовта 2 

  Poetry » Love
281 0 0

Корабът носи се в океана,

където чакат го беди

и мощта на урагана,

а не беше тъй преди.

 

И буря вън бушува,

кога ти - русалка, си далек

и душа по теб тъгува,

че без теб измина век.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??