21 мар. 2017 г., 23:10

Корида 

  Поэзия » Другая
651 0 2

Поддържам ритъм вегетариански.

Но влюбен съм жестоко по испански.

И биковете са ми страст голяма.

Опитвам за рогата да ги хвана.

© Симеон Пенчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??