6 июн. 2014 г., 21:21

Корида между звездите 

  Поэзия » Пейзажная
592 0 0

Нощ, море от светлина светлува в мрака, 

и пориви на шепнещи криле 

милуват полузрака, 

и песни пеят над заспалото море. 

 

Там сред тишината на простора, 

понесъл се през ясното небе с лъка 

ловува Орион с лика на матадора 

и призовава там Бика.

© Кристиан Ковачев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??