11 авг. 2015 г., 20:36  

Коса 2 

  Поэзия » Любовная
261 0 0

Моето слънце ме огрява,

усмивка на уста се появява,

като небесата сини невинна -

тя поражда замечтаност силна!

 

Косата и е нежна като коприна,

но завинаги далеч от мен замина!

Дъждът обилно си вали навън,

мечтата ми остана само сън!

 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??