12 янв. 2017 г., 00:08

Кошмар 

  Поэзия
361 1 10

Сънувах сън! Ужасен сън!

Опитвам се, да го разкажа!

Душата си изхвърлих вън,

реших и аз да я накажа!

 

Приличаше на водна пара.

Скитосваше насам-натам,

запъти се към Земна гара,

билет ли търсеше, не знам!

 

Но чух кондуктора, да казва,

че дошла е много рано,

че график има и се спазва,

че няма място обещано!

 

 И ето я, към мен се връща,

събудих се с кошмарен вик!

Съдбата как се преобръща-

бях станал вече политик! 

© Исмаил Али Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??