Кошута
Къде си, Любов? Не изчезвай безследно.
Недей ме отбягва. Искам да те погледна,
както винаги правя, отново в очите
и да те попитам къде са мечтите.
Аз те търся и викам. Тебе те няма.
И оставам безмълвна, самичка и няма.
Не те ли намеря, ще остана нечута.
Като изгубена в гората, кошута.
© Мари Елен- Даниела Стамова Все права защищены