1 нояб. 2007 г., 09:57

Космично 

  Поэзия » Другая
641 0 13
 

Космично

 

Слънцето отново е петнисто.

Бълва термоплазмени фонтани.

А Земята, синичко манисто,

се облива в северно сияние.

 

Ядросливането му горещо

щедро с топлината си ни храни,

ала ще се изпечем зловещо,

ако не седим на разстояние.

© Петър Варчев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??