1.11.2007 г., 9:57 ч.

Космично 

  Поезия » Друга
639 0 13
 

Космично

 

Слънцето отново е петнисто.

Бълва термоплазмени фонтани.

А Земята, синичко манисто,

се облива в северно сияние.

 

Ядросливането му горещо

щедро с топлината си ни храни,

ала ще се изпечем зловещо,

ако не седим на разстояние.

© Петър Варчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??