6 февр. 2015 г., 16:27

Костюм на супермен 

  Поэзия
467 0 1

КОСТЮМ НА СУПЕРМЕН

 

Различна съм – отвътре и отвън

и смахната навярно ти изглеждам,

че в най-безумния си детски сън

нарекох всичко с името Надежда...

Към теб протегнах светещо крило,

първична, до наивност доверчива...

Човек е смесица добро и зло –

костюм на супермен не ти отива!

Сега от тебе смъкнах го от раз

и го зарових нейде вдън земята –

да не го намери никой, даже аз,

поредния глупак да не намятам!

 

© Христина Радомирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Добре си направила, само внимавай да не създадеш нов
Предложения
: ??:??