9 янв. 2020 г., 10:08

Котета мили 

  Поэзия
936 0 2

Бела и Чери -

 са  моите любимци, 

в старата плевня родени. 

Две малки сестрици, 

невинни душици, 

от майка - улична превъзходна. 

Едната е бяла, другата - черна, 

а двете толкоз немирни. 

Асмата олющиха с нокти остри

и се катерят, като тигрици.

Щом вятър подухне, прането одърпват, 

семената така и не поникнаха, 

лапички малки отвиха ги, 

но си остават мои любимци завинаги! 

© Василка Ябанджиева Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

Моят домашен любимец »

10 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??