26 февр. 2008 г., 07:35

Коварство 

  Поэзия » Другая
602 0 6
 

 

В усмивка грее му лицето,

но злоба се таи в сърцето,

с нея той ще те убие

и като вампир кръвта ти ще изпие,

 

защото е коварен

и в душата си и мислите си е покварен.

С измама коварният си служи,

а тя ще му послужи

 

под маската на лицемерие

да получи твоето доверие.

В незнаен час и ден

от коварния ти ще бъдеш наранен

 

и ако си късметлия и останеш жив,

пий една ракия и не ставай саможив!

Бъди внимателен и предпазлив,

а с усмихнатите хора -

за коварството им предвидлив!

 

---------- 

(Цикъл "Докосване със съкровеното")

© Анна Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??