7 мая 2007 г., 19:26

Която те обичаше 

  Поэзия
822 0 2
След теб не знаеш колко бях аз наранена.
Как ред по ред сълзи се сливаха
в светлината приглушена.

Не знаеш как надежди с лекота убиваше,
как нощем лягах си сама
и тъмнината ме покриваше.

Сега не знаеш как нахълтваш пак в ума ми
отново да раниш
и да спреш дъха ми.

Която с твойто име всички е наричала,
убий с целувка ледена,
единствена, която истински те е обичала.

© Вилислава Пламенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??