14 июн. 2006 г., 00:28

КРАДЛИВИ МИСЛИ 

  Поэзия
860 0 14
         Крадливи мисли


Крадливи мисли като черни свраки
прелитат над душата бяла,
жестоки птици - зли и прокълнати,
кълват надеждата ми вяла...

Разнищват ме със остри нокти подивели,
със клюнове разкъсват ми плътта,
очите ми от болка потъмнели
проронват тихичко сълза...

Крадливи мисли в нощи неспокойни,
отнемащи от клепките съня...
за тебе мисли - хиляди, безбройни...
преследват ме дори и през деня...


04.06.2006г.

© Гергана Шутева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??