16 февр. 2008 г., 17:16

Край 

  Поэзия » Любовная
857 0 6
Отново същият капан.
Аз влизам в лабиринт от думи.
В мъждукащата светлина
изгасва всичко помежду ни.
В коварна страст осиротях.
Любов превзе душата моя.
И като с гвоздей на дъска
пак драска в мен и пише спомен.
Отмина ден... минават два...
а в мене все по-тъмно става.
Мъждукащата светлина
по-бледа и по-бледа... намалява.
А аз отчаяна в жарта пак ровя.
И търся да намеря огън.
Ръцете си горя и плача,
че огънят не топли вече.
И края виждам и не мога
да търся повече надежда.
Щом в теб я няма, нека бъдем
със теб един догарящ спомен...

© Сандра Неста Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??