15 авг. 2009 г., 11:57

Край 

  Поэзия » Любовная
823 0 0

Там, където чувствата горят,
там, където ласките ни мрат,
там приключва нашата любов
и остава просто ярък спомен
за времето, в което заедно сме били,
пазен строго там, където беше ти -
пазен във сърцето!

© Костадин Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??