30 мар. 2009 г., 07:03  

Край мантинелата 

  Поэзия » Другая
442 0 5

Не ме е страх.
Вървя встрани на пътя;
посоката я знам.

 

Враждебен град.
Аз газя преспи мътни

във киша и във кал.

 

Не ме е яд,
че някой ме опръскал
със своята кола.

 

Във мен познат
аз пак усещам гъдел:
"Напред! Напред!" Вървя.

 

 

Публикувано във в. Уикенд 2-8 юни 2012

 

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??