8 мая 2008 г., 21:04

Край мен 

  Поэзия » Философская
630 0 2

Това не е каквото

исках да съм, нито нещото,

от което да се крия.

Никога няма да бъда

като останалите,

ще съм различен

към себе си и мога да го видя.

Но знам,

че ти няма да ми позволиш

да си отида.

Винаги ще ме задържаш с обещания,

за да се колебая както тогава.

Вярвам ти донякъде и

мисля, че може би си права.

Това няма да се промени...

Просто крещя...

Искам себе си обратно

и всичко, което ми взе.

Затварям всеки път към теб,

но ти винаги ще си край мен.

 

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??