27 февр. 2024 г., 15:46

Кражбите 

  Поэзия » Гражданская
146 0 0

Краде се като за последно,

тревожа се аз за слабите!

Виждам, че живеят бедно,

за тяхна сметка грабите!

 

Затова те си мрат като мухи,

че първо е личният интерес!

Подхвърляте им малко трохи,

третирате пенсионера кат пес!

 

Знам, че не щете да се промените,

не вярвам да победите егото ваше,

че просто вашия бог са си парите,

резултатът от туй е много страшен!

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??