Feb 27, 2024, 3:46 PM

Кражбите 

  Poetry » Civilian
145 0 0

Краде се като за последно,

тревожа се аз за слабите!

Виждам, че живеят бедно,

за тяхна сметка грабите!

 

Затова те си мрат като мухи,

че първо е личният интерес!

Подхвърляте им малко трохи,

третирате пенсионера кат пес!

 

Знам, че не щете да се промените,

не вярвам да победите егото ваше,

че просто вашия бог са си парите,

резултатът от туй е много страшен!

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??