19 июл. 2007 г., 10:00

Кралицата на мрака - 2 

  Поэзия
577 0 2

  Кралицата на мрака е смъртта,
  фаталната, безбожна сладурана,
  която обожава вечерта
  и авантюрите - неповторимата наслада.
 

  Кралицата на мрака е смъртта,
  фаталната, безбожна сладурана,
  погубва тя с финес сърца,
  а след себе си оставя вяла рана.

  Тя пие с теб във тази механа,
   виж, чашката с текила си налива
   и с загадъчна усмивка, леко зла,
   душата ти завинаги при нея взима.

© Ивето Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • леле,малко е страшничко - иначе е хубаво!
  • Браво, Ивче!!!
    Сега ми кажи как ще заспя тази нощ
    Поздрави!
Предложения
: ??:??