Кралицата на мрака е смъртта,
фаталната, безбожна сладурана,
която обожава вечерта
и авантюрите - неповторимата наслада.
Кралицата на мрака е смъртта,
фаталната, безбожна сладурана,
погубва тя с финес сърца,
а след себе си оставя вяла рана.
Тя пие с теб във тази механа,
виж, чашката с текила си налива
и с загадъчна усмивка, леко зла,
душата ти завинаги при нея взима.
© Ивето Всички права запазени