10 июн. 2016 г., 13:28

Кралството на злите пеперуди 

  Поэзия » Философская
240 0 0

Кралството на злите пеперуди

 

Замъкът - каменният.
Строен с векове.
Кралство е
На злите пеперуди.

 

Феи, омагьосани бохеми.
Демони,
ангели преплетени.
Кралство на различни светове
Сбор на слаби зарове.

 

Прекосяват мощни ветрове -
тайфуни.
Цунами блъска
каменните стълбове.

 

Замъкът разпада се в минути,
от всякъде изхвърчат пеперуди.
Някои алени, други мрачни,
напускат  праговете им познати.

 

Навън отлитат,
Отвътре спират
да те гъделичкат.
Когато са разбити всички чувства
и пеперудите отлитат!

 

© А.А. Все права защищены

Музикален фон:

https://www.youtube.com/watch?v=ob50nNoGhTU

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??