28 дек. 2019 г., 06:17

Красив подарък 

  Поэзия
765 0 0

Посветено на Ани

 

Усмивката ти топла ми говори,

говори повече от всякакви слова.

Приятелството бисери изрови,

блестящи под очите на дъжда.

 

Ти чуваш ме със пулса на сърцето

докоснало Живота, то звънти.

През погледа ти взирам се в детето,

във тебе, непораснало шепти.

 

Копнееш да раздаваш Любовта Му,

красиво води твоята душа.

Осланяш се на Божието рамо

в слабост, Той топли те в студа.

 

Благословена съм, че те познавам

приятелството с теб, богатство е за мен.

Във промисъла Божий разпознавам -

животът на приятелката ми е променен!

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??