18 июл. 2008 г., 11:07

Красота и нежност 

  Поэзия » Пейзажная
678 0 4
Красота и нежност до мене долитат,
сетивата ми чудни къде ли се скитат...
в зима и лято, в студ или пек,
в есен омайна с порив златист...
в пролет красива, в зеления лист...
Душата във пурпурен залез замира...
и с нотите нежни... сърце ми примира...

© Елена Калчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??