26 нояб. 2014 г., 22:43

Кратки 

  Поэзия
298 0 0

Пустееща зона


Пълнеха ми главата с мнения, съвети.

Сменяха често интонацията, тона...

А те се лутаха, немили и неклети,

в пространство, наречено " Пустееща зона" .

 

 

 

 

Летаргия

 

Кажи ми, бедни народе, кажи.

Ако все пак са ти останали думи,

докога ще те приспиват с лъжи?

От дълбокия сън, кой теб ще събуди?

© Ник Желев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??