6 июл. 2011 г., 08:59

Кратко стихотворение, от сърце 

  Поэзия » Философская
2180 0 4

Харесва ли ти в самота да гаснеш всеки ден,

да проклинаш всеки пуст момент?

Кога спря да Обичаш,

защо сега на празнота се обричаш?


Един е животът, знаеш,

но как бавно задушаваш го, нехаеш.

С омраза и злоба, и завист се тровиш,

не можеш страховете си сам да пребориш.


И без теб слънцето ще изгрява,

на никой не му пука и филмът продължава.

Тъжен ще е краят,

неизречени думите остават.

© Роси Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??