9 сент. 2007 г., 20:45

Края на дните 

  Поэзия
434 0 1

Сякаш беше вчера
когато излезе през вратата
и не се върна отново.
Понякога мисля,
че е имало начин,
но ти дори не каза сбогом.
Просто тръгна и
тогава те изгубих,
в онзи мрачен ден.
Защо така се случи, Мили,
обеща до края да сме заедно,
а си тръгна преди мен.

© Стеси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??