18 нояб. 2009 г., 09:45

Краят 

  Поэзия » Другая
469 0 0

Тихо болката напира
сред прашасали мечти.
Бавно тялото умира
пред затворени врати.

Душата бавно се издигна.
Погледна тленното със жал.
И накрая що постигна?
За какво ли бе живял?

15.12.2008

© Галин Вайов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??