27 мая 2022 г., 11:08

Краят 

  Поэзия » Любовная
220 0 0

Мъртвият глас
на вече миналото Аз
нашепва:
- Върни се при мен.
Там, където се прегръщахме
под черешовите цветове
на невинните мечти.
- Не, - отвръщам,
тролеят за миналото
отдавна мина
през спирките на сърцето ми.
Черешата изсъхна.

© Елисавета Емилова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??