20 апр. 2007 г., 00:56

Краят 

  Поэзия
795 0 1
Когато погледът говори,
Ослепен от ярка тишина,
Когато сърцето със сърце се бори,
И сълзи вплитат се във пелена!
Когато няма нищо вече да се каже,
И при залеза говориме за светлина,
И няма вече грим да се размаже,
И душата е завита в тъмнина...
Тогава облачно небе ще озарява
И вятъра ще дава светлина.
Луната във сънят ни ще изгрява
И мъглата ще е майката добра,
Защото химера са мечтите
И няма път нататък,
Доброто е изчезнало от дните
А злобата - откраднала живота без остатък!

© Хриси Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??