5 окт. 2012 г., 20:47

Краят на началото 

  Поэзия » Другая
632 0 10

 

 

Жълт лист,
в люлката на вятъра поклащан,
плавно към пръстта се приближава.
Дали си спомня,
че от пъпка малка
зелен листец,
от слънце гален,
с дъжд флиртувал
и от луна целуван
е станал?

Сега,
най-топлите есенни багри поел,
ще притихне там
със семенце ведно,
което на гръдта му лежи,
за да се възроди след студа
отново.

 



© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??