Краят на Путин се вижда от всеки.
В Хага го чака дългичък срок.
А може би близък другар или лекар
ще му налее стакан Новичок.
С края на Путин светът ще празнува.
Всяка държава и всеки народ.
Само в България - тълпи ще тъгуват
за кръвожадния, дребен урОд.
Юри
Йовев
Юли
2023 г.
© Yuri Yovev Все права защищены