11 мар. 2010 г., 13:52

Крем Брюле 

  Поэзия » Другая
720 0 5

моля те спри ме преди да си разбия главата окончателно
в първата купчина сняг  и луга
знам че знаеш всички стъпки към рая
покажи  ми ги
и всички трикове за оцеляване в март и всички други месеци с р
покажи  ми онова отражение мен запазено в очите ти
ще ти вярвам
колкото мога ще се напъна да ти
ако пък не ще бъда болезнено откровена
като чемшир с натрупан 9 сантиметров сняг
все нещо 9 ми идва
некак си изотвътре
като последователност на рецепта за кейк с ром
или само ром
с ментови листенца
и сутрин за още едно истинско събуждане
няма да ти казвам копеле нито друга никоя неприлична дума
промис
щото съм прилична и порядъчна уау
добра жена както казват някои хора за нея (тя си знае)
а аз не съм
в листата better feeling*
разговори на първо число
няма много редакции в риъл шита бейби
нито право на второ участие
ти си грешник комуто се сбъдват мечтите
в прекалено кратко разстояние от вдишвания
но не знаеш
само моля те
спри ме преди да си шибна главата в снега
или  в първия указател със стрелка хевън
и просто си носи сребърната лъжичка за десерти
нали

 

 

*да се почувстваш по-добре

© Зорница Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??