Моят дом - е моя крепост -
със блиндирани врати.
С две аларми под паркета
и с бронирани стени.
Всеки джам ми е с решетки
и с парче бодлива тел.
Нощем пазят ме брюнетки.
Денем някакъв козел.
Храня - куче вън на двора -
бял огромен алабай.
Щом подуши странни хора
да надава силен лай!
Под леглата имам пушки,
заредени със съчми.
Денонощно светят крушки
в тоалетните дори!
Две готвачки съм обучил
на стрелба и карате!
Ако нещо с мен се случи,
отговарят лично те!
Охранявам - превантивно,
даже близкия съсед.
Невестулка - да премине -
ще я гръмна с пистолет!
Взимам много крути мерки,
като в сливенски затвор.
Имам страх от шантонерки
и съпружески терор!
Моят дом, е здрава крепост,
тук треперя ден и нощ!
Как ми звъннат на звънеца,
грабвам кухненския нож!
Юри
Йовев
Октомври
2029 г.
© Yuri Yovev Все права защищены