3 апр. 2011 г., 21:27

Крепост 

  Поэзия » Белые стихи
498 0 0

 

Пред крепостите на надеждата стоях, превземайки света.

Жадувах да проникна в разума, разбивах всяка следваща стена.

Оръжие са мойте знания, а щит е мойта доброта.

Войската - рафта с книгите, а мъдростта - душевната храна.

Така превземах царства, с годините богатства трупах в своята хазна.

Едничка крапост остана да превзема. Това е крепостта на любовта.

 

© Петя Рашкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??